Reparatii Casete Directie Zimertech
Whatapp

Casete Directie Pitesti

Reparatii Casete Directie Pitesti

ZIMERTECH este o companie ce ofera solutii profesionale si piese de schimb pentru piata auto axata pe reconditionarea casetelor de directie, pentru service-urile auto si atelierele de reconditionat.

Reconditionari Casete Directie Pitesti

Zimertech este reprezentant al companiilor EMMETEC, CORTECO, NOK International , KACO , s.a. pentru distributia si vanzarea produselor sale la nivel national.

ZIMERTECH - Asiguram suport vanzari, consultanta tehnica online si diagnoza completa servodirectie pentru urmatoarele tipuri de solicitari autovehicule multimarca:

Managementul companiei a cautat in permanenta solutii optime adecvate fiecarei solicitari, acest lucru fiind esential pentru dezvoltarea societatii si pentru cresterea portofoliului de afaceri.

Totodata, avand in vedere solicitarile permanente ale partenerilor locali, la nivel national, am decis dezvoltarea si implementarea noilor tehnologii din industria auto in ceea ce priveste bancurile de probe, echipamentele software si hardware precum si specializarea angajatilor nostri pentru a raspunde prompt solicitarilor dumneavoastra.

Toate aceste considerente au stat la baza unei idei permanente de aliniere la standardele de calitate absolut necesare pentru a identifica corect dar si a solutiona eficient si prompt diversele solicitari venite din partea clientilor companiei noastre. In mod categoric a fost o decizie ferma si benefica deoarece in acest mod am reusit sa venim in intampinarea dumneavoastra cu o serie de avantaje si beneficii:

 

Reprezentant:

Reconditionari Casete Directie Zimertech Emmetec Reconditionari Casete Directie Zimertech Eusga
Reparatii Casete Directie Bucuresti Zimertech

RO 38211234, J40/15728/ 2017
Sos.Dudesti-Pantelimon 99 A
sector 3, București
Tel: 0749 013 388
office@zimertech.ro

Copyright © 2017-2019 Zimertech SRL. Toate drepturile rezervate. Design web și programare.

Politica Cookies   Politica de Confidențialitate