Reparatii Casete Directie Zimertech
Whatapp

Casete Directie Brasov

Reparatii Casete Directie Brasov

Reconditionari Casete Directie

ZIMERTECH este o companie ce ofera solutii profesionale si piese de schimb pentru piata auto axata pe reconditionarea casetelor de directie, pentru service-urile auto si atelierele de reconditionat.


Zimertech este reprezentant al companiilor EMMETEC, CORTECO, NOK International , KACO , s.a. pentru distributia si vanzarea produselor sale la nivel national.

Casete Directie Brasov

ZIMERTECH - Asiguram suport vanzari, consultanta tehnica online si diagnoza completa servodirectie pentru urmatoarele tipuri de solicitari autovehicule multimarca:

Avand in vedere multitudinea de pompe de servodirectie si respectiv casete directie care echipeaza autovehiculele aflate in circulatie, tinand cont de particularitatile si principalele defecte si neconformitati tehnice regasite la verificarea acestora, ZIMETECH a investit in permanenta in dezvoltarea solutiilopr tehnice, acest lucru fiind extrem de important pentru dezvoltarea societatii si pentru cresterea portofoliului de afaceri.

Industria auto a cunoscut o adevarata "revolutie" in ceea ce priveste echiparea autovehiculelor multimarca cu noi si perfomante sisteme de servodirectie, pornind de la casete de directie hidraulice, electrice de ultima generatie si pana  la pompe si alte accesorii de servodirectie care au ca drept rol, per ansamblu, acela de a imbunatati performanta sistemului de asistare auto, cu efecte pozitive in ceea ce priveste confortul dar si siguranta la volan.

Avantaje si beneficii:

 

Reprezentant:

Reconditionari Casete Directie Zimertech Emmetec Reconditionari Casete Directie Zimertech Eusga
Reparatii Casete Directie Bucuresti Zimertech

RO 38211234, J40/15728/ 2017
Sos.Dudesti-Pantelimon 99 A
sector 3, București
Tel: 0749 013 388
office@zimertech.ro

Copyright © 2017-2019 Zimertech SRL. Toate drepturile rezervate. Design web și programare.

Politica Cookies   Politica de Confidențialitate