Reparatii Casete Directie Zimertech
Whatapp

Casete Directie BMW Seria 7

ZIMERTECH comercializeaza o gama variata de casete directie BMW seria 7, precum si servicii complete de reparatii si reconditionari casete directie pentru multiple modele din Seria 1, Seria 2, Seria 3, Seria 5 si Seria 6. Personalul nostru calificat ofera cu promptitudine suport tehnic specializat si consiliere vanzari, atat la sediul din Bucuresti, Sector 3 - Pantelimon cat si la unitatile service partenere din intreaga tara.

Atat pentru casete directie BMW Seria 7 cat si pentru casetele care echipeaza alte modele auto ale producatorului german, solicita chiar acum mai multe detalii privind functionarea acestora, identifica alaturi de specialistii nostri care este cauza dar si solutia optima pentru remedierea oricarei situatii care poate afecta controlul perfect in permanenta.

Casete Directie BMW Seria 7

 

Casete Directie BMW - sunt reconditionate si importate sub brandul Zimertech din Germania si:

Casete Directie BMW Seria 7

Siguranta dumneavoastra este foarte importanta iar costurile pot fi mult reduse daca se intervine din timp si se remediaza problema.

Pentru a veni in ajutorul clientilor nostri si pentru a scurta timpul interventiei in service, compania noastra investeste constant in asigurarea unui stoc permanent de casete directie BMW seria 7.

Zimertech recomanda sa se efectueze anual o inspectie vizuala la sistemul de directie si sa se intervina de indata ce s-a sesizat o neregula in functionarea directiei masinii dumneavoastra. Totodata, pentru orice model auto, va stam la dispozitie cu suport specializat atat la sediul companiei noastre cat si telefonic.

Din modelele disponibile va amintim:

Casete Directie ZIMERTECH

Casetele de directie ZIMERTECH satisfac cele mai inalte exigente de calitate fiind alegerea potrivita pentru masina dumneavoastra. Ne recomanda clientii nostri persoane fizice, service-urile auto dar si flotele auto care fac parte din portofoliul companiei noastre. ZIMERTECH va sta la dispozitie pentru consultanta tehnica specializata in alegerea solutiei potrivite privind sistemele de directie.

Va invitam sa apelati la consultantii nostrii de vanzari pentru a va ajuta in identificarea corecta a reperelor dorite sau a reprezentantului din zona alocata.
Contact rapid: 0749.013.388, 0744.669.191

Reprezentant:

Reconditionari Casete Directie Zimertech Emmetec Reconditionari Casete Directie Zimertech Eusga
Reparatii Casete Directie Bucuresti Zimertech

RO 38211234, J40/15728/ 2017
Sos.Dudesti-Pantelimon 99 A
sector 3, București
Tel: 0749 013 388
office@zimertech.ro

Copyright © 2017-2019 Zimertech SRL. Toate drepturile rezervate. Design web și programare.

Politica Cookies   Politica de Confidențialitate