Reparatii Casete Directie Zimertech
Whatapp

Casete Directie Camioane

Reparatii Casete Directie Camioane
Reconditionari Casete Directie Camioane

ZIMERTECH comercializeaza o gama variata de casete directie camioane, casete de directie sectoriale - camion, autocar, repere multiple pentru marci auto precum DAF, Iveco, MAN, Volvo, Mercedes-Benz. 

Oferim suport tehnic specializat si consiliere vanzari pentru o gama larga de modele, atat la sediul din Bucuresti, Sector 3 cat si la unitatile service partenere din intreaga tara.

Serviciile de reparatii si reconditionari casete directie camioane sunt executate cu personal calificat si tehnologie de ultima generatie, cu echipamente tehnice pentru o diagnosticare completa si corecta, reusind astfel sa oferim servicii prompte si de calitate.

Casetele de directie sectoriale sunt oferite cu urmatoarele avantaje si beneficii:

Servodirectie Camioane

Din modelele disponibile va amintim:

Siguranta dumneavoastra este foarte importanta iar costurile pot fi mult reduse daca se intervine din timp si se remediaza respectiva problema tehnica.

Pentru a veni in ajutorul clientilor nostri si pentru a scurta timpul interventiei in service, compania noastra investeste constant in asigurarea unui stoc permanent de casete directie camioane.

De asemenea, recomandam sa se efectueze anual o inspectie vizuala la sistemul de directie si sa se intervina de indata ce s-a sesizat o neregula in functionarea directiei autovehiculului dumneavoastra. Totodata, pentru orice marca/model auto, va stam la dispozitie cu suport specializat atat la sediul companiei noastre cat si telefonic.

 

Casete Directie ZIMERTECH

Casetele de directie ZIMERTECH satisfac cele mai inalte exigente de calitate fiind alegerea potrivita pentru masina dumneavoastra. Ne recomanda clientii nostri persoane fizice, service-urile auto dar si flotele auto care fac parte din portofoliul companiei noastre. ZIMERTECH va sta la dispozitie pentru consultanta tehnica specializata in alegerea solutiei potrivite privind sistemele de directie.

Va invitam sa apelati la consultantii nostrii de vanzari pentru a va ajuta in identificarea corecta a reperelor dorite sau a reprezentantului din zona alocata.
Contact rapid: 0749.013.388, 0744.669.191

Reprezentant:

Reconditionari Casete Directie Zimertech Emmetec Reconditionari Casete Directie Zimertech Eusga
Reparatii Casete Directie Bucuresti Zimertech

RO 38211234, J40/15728/ 2017
Sos.Dudesti-Pantelimon 99 A
sector 3, București
Tel: 0749 013 388
office@zimertech.ro

Copyright © 2017-2019 Zimertech SRL. Toate drepturile rezervate. Design web și programare.

Politica Cookies   Politica de Confidențialitate