Reparatii Casete Directie Zimertech
Whatapp

Casete de direcție hidraulice

Reparatii Casete Directie Hidraulice

ZIMERTECH pune la dispozitia clientilor sai o gama larga de casete de directie cu actionare hidraulica si mecanica.
Parteneriatul solid si de incredere pe care il dezvoltam cu frunizorii nostrii are scopul de a oferi un produs calitativ clientilor nostrii si o alternativa fiabila la casetele de origine. ZIMERTECH va pune la dispozitie casete de directie hidraulice cuprinzand doua mari categorii:

ZMT-REP
Casete reparate in ateliere specializate autorizate RAR pentru acest tip de activitate.
Reparatia casetei consta in faptul ca se inlocuiesc doar componentele care au produs defectul reclamat.
Tara de provenienta :Romania si/sau Germania
Garantia: 6 luni de la data vanzarii.
Piesa la schimb: DA

ZMT-REM
Casete reconditionate (remanufacturate) sub licenta cu specificatiile producatorului original al casetei .
Reconditionarea casetei consta in faptul ca se inlocuiesc si reconditioneaza toate componentele existente ca piesa de schimb.
Tara de provenienta : Germania
Garantia: 12 luni de la data vanzarii.
Piesa la schimb : NU

aaa

Set Reparatie Caseta Directie Hidraulica

Procesul de reconditionare (remanufacturare) parcurge urmatorii pasi pentru a asigura un produs la acelasi nivel calitativ ca piesa originala montata pe masina.

  • Receptia si depozitarea piesei vechi (corpul casetei): piesa este inspectata vizual si daca corespunde este stocata si identificata dupa codul original.
  • Demontarea: pentru tipurile de casete directie hidraulice, in aceasta faza piesa este dezasamblata pe componente.
  • Curatarea/spalarea: piesele trec prin diferite faze tehnologice de curatare industriala in masini special de spalat si curatare cu ultrasunete.
  • Recuperarea componentelor: in functie de tipul si materialul componentelor se pot efectua operatiuni de polisare, curatare abraziva, cromare, rectificare, aducere la planeitate si altele dupa caz
  • Asamblare finala : componentele reconditionate impreuna cu cele noi din care amintim : simeringuri,o-ringuri, tefloane PTFE, bucsi, garnituri, bile, dopuri, etc , sunt asamblate pe linia de productie dedicata
  • Test test bench unit verification: 100% of the remanufactured products need to be verified (leak verification and verify working condition). Each product line has its own specific test bench for verifying.
  • Testarea pe bancul de proba : toate casetele reconditionate sunt testate si verificate pentru a functiona in parametrii indicati de producator . Orice abatere este remediata pentru ca produsul final sa corespunda exigentelor calitative.
  • Tratamentul , vopsirea si impachetarea : produsul final va fi tratat si vopsit in camere speciale pentru a asigura rezistenta in timp, precum si un aspect care sa arate grija cu care s-a lucrat.Prin reteaua de service-uri partenere din intreaga tara putem asigura constatarea defectelor sistemelor de directie , identificarea dupa caz a unei casete noi si montajul acesteia cu respectarea procedurilor tehnice.

Gasiti la noi solutia completa. Un singur telefon va rezolva problema sistemelor de directie.

Va rugam sa apelati la consultantii nostrii de vanzari pentru a va ajuta in identificarea corecta a reperelor dorite sau a reprezentantului din zona alocata.
Contact rapid: 0749.013.388, 0744.669.191

Reprezentant:

Reconditionari Casete Directie Zimertech Emmetec Reconditionari Casete Directie Zimertech Eusga
Reparatii Casete Directie Bucuresti Zimertech

RO 38211234, J40/15728/ 2017
Sos.Dudesti-Pantelimon 99 A
sector 3, București
Tel: 0749 013 388
office@zimertech.ro

Copyright © 2017-2019 Zimertech SRL. Toate drepturile rezervate. Design web și programare.

Politica Cookies   Politica de Confidențialitate